2011. október 26., szerda

Plazma Gyújtógyertya 4db 6500!!! Plasma Spark Plug - Jelenlegi ára: 6 500 Ft


4db Plazma Gyertya 6500forintért???
Igen!
A plazmagyertyák és a hagyományos gyújtógyertyák ránézésre egyformának tűnnek, de belül azonnal látszik a technológiai előnye.
A plazmagyertyák egy egyedi, kondenzátoralapú áramkörrel rendelkeznek, ami befogja a hagyományos gyertyák által elpazarolt energiát, és 20000-szer erősebb szikrát generál, mint bármely másik hagyományos gyertya.
Ez a plazmagyertya – most pedig elmondjuk, miért kellene az ön motorjának is ezt a technológiát alkalmaznia?
Ezidáig az összes megvásárolt üzemanyagját egy hagyományos gyújtógyertya gyújtotta be – idejétmúlt technológia, ami alig változott az elmúlt 100 évben.
Most azonban áttérhet egy új, fejlett technológiát alkalmazó, környezetbarát plazmagyertyára, hogy minden csepp üzemanyag jobban és tisztábban égjen.
Hogyan működik: a motor gyújtótekercséből érkező elektromos energiát a beépített kondenzátor eltárolja.
Ez az energiát pontosan a megfelelő pillanatban bocsátja ki, egy elképesztően erőteljes és gyors (két nanoszekundumos), energiadús impulzus formájában.
Az eredmény: a megnőtt hatásfokú égés által az üzemanyag gyorsabban és hatékonyabban ég el, így javul a fogyasztás, kevesebb lesz a CO2-alapú kibocsátás és az általános vezethetőség is jobb lesz.
Egy példa: az EPA US06 laboratóriumi üzemanyagfogyasztás-teszt során még a gazdaságos üzemanyagfogyasztás és a környezetbarátság példaképénél – a Toyota Prius-nál – is észrevehetően javult a fogyasztás. Ez az új technológia a világhírű Sandia National Laboratories által végzett plazmakutatásokon alapul...
Bármilyen gyertyát tud helyettesíteni. Ha leírja a gyári paramétereket/méreteket olyat küldünk önnek.  
Az ár 4darabra vonatkozik!
Vásárlás menete: Leüti a terméket megkapja az elérhetőségünket. Megírja email-ben a paramétereket. Átutalja az összeget és mi kipostázzuk önnek. Ezután értékeli az adásvételt.
Készleten csak 20 csomag van jelenleg!



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-13 06:32
. Plazma Gyújtógyertya 4db 6500!!! Plasma Spark Plug - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Fontos