2011. július 27., szerda

Az ezüst kecske - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az ezüst kecskeA könyv listaára: 1709 Ft. Leírás:
Bródy Sándor egyik legsikerültebb regényeként tartják számon a kötet címadó írását. A századfordulós Magyarország felsőbb társadalmi közegében játszódó, szerelem, házasság és karrier háromszögében zajló történet egy fiatal értelmiségi társaság tagjai köré szerveződik. A jogász Robin Sándor egyik ügye kapcsán összeismerkedik egy uzsorás lányával, ami nagyvonalú karrier lehetőségét nyitja meg előtte. A házasság érdekében szakít kedvesével, Piroskával, aki Robin Sándor régi barátjához, az egykori diáktársaság egyik tagjához, Bem Gyula festőművészhez megy feleségül. Robin Sándor azonban később, amikor értesül felesége és apósa üzelmeiről, szakít a családdal, és nemsokára ismét Piroskánál köt ki, aki a Bem Gyulával való szerencsétlen végű románc után megözvegyült. A régi szerelem még hevesebben fellángol, amikor kiderül, hogy gyermekük is életben van. Ekkor bukkan elő ismét a regény elején pénzre (ételre-italra) váltott ezüstkecskés bot, amelyet a szülők gyermeküknek adnak a szerelem és ifjúság szimbólumaként. A korabeli társasági élet viszonyait, a kallódó fiatal értelmiség életét, a politikai visszaéléseket életszerűen megjelenítő, érzelmes-ironikus hangvételű regény széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-299-024-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 17:20
. Az ezüst kecske - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Fontos