2011. július 26., kedd

Mason, Christopher: A milliárdos csalás - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A milliárdos csalásA könyv listaára: 2980 Ft. Leírás:
Az új évezredet köszöntő ünnepségek kellős közepén, 2000 januárjában robbant ki az évszázad műkereskedelmi botránya. Főszereplői a műkincsipar két rivális nagyhatalmának vezérei, Alfred Taubman ingatlanmágnás, a Sothebys elnöke és jobbkeze, Diana Dede Brooks, a cég nagy munkabírású vezérigazgatónője, valamint a Christies részéről Anthony Tennant elnök és Christopher Davidge vezérigazgató. A regényesen megírt nyomozati elbeszélés nem véletlenül terjedelmes: az angol származású, majd Amerikában művészettörténetre szakosodott, bennfentes szerző több mint háromszáz riportalannyal készített több ezer interjú és ugyanennyi oldal feljegyzés birtokában írta meg az aukciós szakma egyik legizgalmasabb és legtöbb pénzt mozgató perének részletekbe menő történetét. Persze a szenzáció örvén fordulatokban gazdag leírást kapunk a nagyközönség elől rendszerint rejtve maradó titokzatos iparágról. Megtudhatjuk egyebek mellett, hogyan alakult át a két cég klubszerű, arisztokratikus üzletből rafinált nemzetközi nagyvállalattá, és hogy miként volt az illegális lépések talaja már évtizedek óta előkészítve. A milliárdos csalás árrögzítési botrányként indult, megrengette a műkincsszakmát, és végül Amerika egyik leggazdagabb emberét, Alfred Taubmant rács mögé juttatta. De nem járt jobban az ezer óra közmunkára ítélt, szép reményű, dinamikus vezető, Dede Brooks sem. Az ügyfeleiket dollármilliókkal megrövidítő, titkos szövetség többi résztvevőjéről a bestseller gyanús könyv jelenkori meseként ható záró mondata tudósít: Tőlük több ezer mérföldre, az a két ember, akik talán a legtöbbet vétették, de a legolcsóbban úszták meg, zavartalanul élték további életüket. A kötetet az eladókat terhelő és vásárlói árverési jutalékok adatsorait közlő mellékletek és végjegyzetek egészítik ki. ISBN: 978-963-9667-45-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 15:03
. Mason, Christopher: A milliárdos csalás - Jelenlegi ára: 2 445 Ft

Fontos